Nyheter: Tips för den som har svårt att registrera ett konto: använd inte en hotmail-adress. Välkommen Gäst. Var snäll och logga in eller registrera dig som ny medlem.
Nyliga inlägg
Nyliga inlägg
 
Kolgruvan  |  Community  |  Evenemang  |  Ämne: Masters of the universe (and Westridge), 13-14 juni! « föregående nästa »
Sidor: [1] Skriv ut
Författare Ämne: Masters of the universe (and Westridge), 13-14 juni!  (läst 1966 gånger)
Falkman
Gruvbrytare
*
Antal inlägg: 388


E-post
« skrivet: 6 Mars 2015 kl. 17:38:35 »I år tänkte vi i Västerås Wargaming testa något nytt, så årets stora turnering blir en Mastersturnering!
Precis som tidigare år så är vårat mål att erbjuda ett förstklassigt evenemang med stora och luftiga lokaler, fina spelbord och spelglädje på topp! Nedan följer allt ni behöver veta om turneringen.

När?: Lördag-söndag den 13-14 juni 2015.
Var?: I ljushallen på Rudbeckianska gymnasiet i Västerås (Karta).
Turneringsinfo: Masters of the Universe (and Westridge) kommer att vara en standard 50 poängs Mastersturnering med deathclock. Detta innebär att man tar med sig 2 listor, man måste spela båda sina listor minst en gång, och vi kommer att ha 60 minuters deathclock med deployment på tid. Scenarios kommer att hållas hemligt fram tills turneringen går av stapeln. Man får också spela med Active Duty Roster-casters för att få tillgång till specialists, helt enligt Mastersreglerna.
Målning: Masters of the Universe (and Westridge) kräver inte att du spelar med målade figurer. Däremot så vill vi att du har målat front arcs på dina figurer så att det inte uppstår något krångel under spelets gång. För att uppmuntra målning så kommer vi istället att dela ut en drös målarpriser, se längre ned i infon.

Priser: Priser är kul, eller hur? Vår tanke med Masters of the Universe (and Westridge) är att det ska finnas något pris för alla intressen, vi kan därför stolt meddela att vi kommer att dela ut priser i följande kategorier:
Turneringsplacering: Vi kommer att dela ut priser till 1a, 2a samt 3e placering i turneringen.
Bäst målade armé: Vi kommer att hålla en omröstning för att ta fram den snyggaste armén, som sedan får pris för detta.
Bäst målade figur (separata kategorier för small base, medium base, large base, huge base samt unit): Har du målat en figur du är riktigt nöjd över? Ställ då upp med den i någon av våra free-for-all kategorier där dina medspelare röstar fram de bästa figurerna! Speciellt för dessa kategorier är att man får ställa upp med valfri WM/Hordes-figur, det behöver inte vara en figur som ingår i armén man spelar på turneringen. Spelar du t ex Legion men har en Stryker3 du är supernöjd med kan du alltså ta med honom och ställa upp i large base-tävlingen med. Man får givetvis delta i flera kategorier om man vill!
Captain Special: Delas ut till den som placerar sig högst av alla spelare som spelar med Active Duty Roster-pairings.
Executioner: Vi hämtar inspiration från Hardcore och delar ut ett pris till den spelare som dödat mest army points under turneringen.
Mage hunter: Vi delar även ut pris till den spelare som fick till snabbast caster kill. Detta funkar precis som i Hardcore, ju färre figurer du har dödat innan du dödar fiendens caster, desto bättre. priset går till den som fått till en caster kill med så få övriga fiendefigurer döda som möjligt.
Sistapris: Det vore inte Battle of Westridge utan ett tröstpris för den som placerar sig sist. Börja tagga redan nu...
Allmänt prisregn!: Utöver ovan nämnda priser så kommer vi även att lotta ut ett pris varje runda bland alla de som spelar med fullt målade arméer. Det gynnar sig alltså att spela med målade grejer, även om de inte är i Michelangelo-nivå!

Turneringskit: Precis som tidigare år så förser vi alla deltagare med vårt eminenta turneringskit. Detta kit innehåller det du behöver för att delta i turneringen; din armelista utskriven snyggt, resultatpapper, scenario-information, errata samt lite extra swag!

Kvällsunderhållning: Vi har inget spikat än men vi kommer definitivt att ordna någon form av kvällsunderhållning för alla deltagare, det är kul att slappna av tillsammans efter en dag fylld med spel!

Övernattning: Vi kommer att ha ett klassrum tillgängligt för de som vill sova på plats. Detta kostar inget extra.

Schema:
Lördag 13 juni
9:00 Spellokalen öppnar, du bör dyka upp ungefär nu för registrering och uppackning.
9:30  - 11:30 Match 1
11:30 - 12:45 Lunch
12:45 - 14:45 Match 2
15:00 - 17:00 Match 3
17:00 - 17:30 Paus, köp en korv i vår kiosk!
17:30 - 19:30 Match 4
19:30 - ? Kvällsunderhållning!

Söndag 14 juni
9:30 Spellokalen öppnar.
10:00 - 12:00 Match 5
12:00 - 13:00 Lunch
13:00 - 15:00 Match 6
15:15 Prisutdelning och avslutning!

Så hur deltar jag då?
Det kostar 300kr att delta i Masters of the Universe (and Westridge). För att räknas som anmäld så måste du skicka in din betalning till bankgironummer: 364-6015. Betalningen ska vara märkt med ditt för- och efternamn samt "MotU(aW)" eller "Masters of the Universe (and Westridge)". T ex "Ola Segerberg Masters of the Universe (and Westridge)". Sista betalningsdag är 22 maj.
De första 10 som betalar deltagaravgift kommer att få 5 extra tärningar i sitt turneringskit, missa inte denna chans till att äga ett komplett set med Masters of the Universe (and Westridge)-tärningar!
Ni är såklart välkomna att anmäla intresse här i tråden också men ni räknas inte som anmälda förrän ni har betalat.
För att kunna sammanställa våra turneringskit så kommer vi även att kräva att folk skickar in sina listor i förväg.
Listor ska skickas in senast den 5 juni. De ska skickas hit: battleofwestridge@gmail.com
Vi har plats för max 64 spelare.

Vi ser fram emot turneringen och hoppas att vi ses där!

Intresserade:
Tobias Levay Burman
Erik Söderlind
Oskar Kinding
Mattias Bergström
5. Jens S
Michael Lindström
Oscar Oelrich
Martin Hansen
Denis Korzun
10. Erik Holm
Oskar Sibeck
Dan Karlsson
Joakim Bjelkås
Erik Ivarsgård
15. Tobias Olsson
Gustav Berggren
Joakim Langebäck
Joakim Hasser
Emil Rosenberg
20. Jan Jakubowski
Erik Sjöberg
Tobias Cramnell
Arvid Österlund
Rickard Alfredsson
25. John Tapper
Daniel Sülla
Erik Gustavsson
Fredrik Rabén
Malte Johansson
30. Christian Aas
Benjamin Hyvönen
Dave Munro
Emil Fröjdhammar
Hugo Svanborg
35. Niklas Bergmark
Peter Axelsson
Olov Winroth
Magnus Forslund
John Sunesson
40. Linus Wallin
Martin Törngren


Lite bilder på lokal och bord så ni vet vad ni kan förvänta er:
Loggat
Sidor: [1] Skriv ut 
Kolgruvan  |  Community  |  Evenemang  |  Ämne: Masters of the universe (and Westridge), 13-14 juni! « föregående nästa »
Gå till:  


Logga in med användarnamn, lösenord och önskad sessionslängd

Drivs med MySQL Drivs med PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Giltig XHTML 1.0! Giltig CSS!